No joo jospa ei kuitenkaan. :)
Tänään taas talleille, tällä kertaan kymmeneksi. Vau! Edistystä! :) Laitettiin päiväruuat valmiiksi, ja mentiin sitten taas kentälle ensin Nirhan kanssa. Vetelin yksikseni jonkin aikaa omaa ohjelmaa, ja loppuaika Nirhalla menikin siihen kun opetin serkkuja ratsastamaan.
Kaikenkaikkiaan 1,5 tuntia Nirha työskenteli kentällä ja sitten mentiin tekemään tallitöitä sun muuta ihmeelistä ja vähemmän ihmeellistä.
Varpaat hivenen muussina kun eilen illalla Inkku säikähti käytävällä kaatuvaa luutaa ja astui varpailleni. Uh ja Auh! Kivasti turvoksissa ja mustelmilla! :(
Onneksi satulaan nousu sentään onnistuu...
Ja pitihän sitä ennen iltaruokaa vielä mennä ratsastamaan Inkkukin, muuten se olisi hyppinyt seinille jos ei olisi päässyt purkaaman höyryjä, ja niitähän sillä tunnetusti onkin. :)
Ja ei muuta kun taas lännensatula selkään ja kruisailemaan kentälle! :)

Jokunen otos kentältä:

1587915.jpg

1587888.jpg
1587901.jpg
1587883.jpg
1587924.jpg


Onneksi kentällä ei ollut muita kuin me, eipä sinne tosin olisi muita mahtunutkaan
Inkulla kun oli kova meno päällä ja kenttä olisi tuntunut pirhanan ahtaalta. Me kun vedettiin täyttälaukkaa kunnolla yhdenhevosvoiman edestä. Inkkukin tuntui nauttivan uudesta satulasta. Ostinpa sille myös myöhäis synttärilahjaksi uuden riimun jossa kauniit kärpäshapsut mukana. Eipä enään kärpäsen hypi Inkun silmille! :)
Sitten Inkku harjaukseen, pesulle ja takaisin laitumelle ja menin kaveriksi klippaamaan eli ajamaan karvoja vanhalta Tahti herralta. Sitten iltruuat valmiiksi ja lähdin ajelemaan kotiin päin jossa kolme koiraa odottivatkin jo lenkkiään.
Pitäisi tuosta Zanista alkaa koulimaan tallikoiraa jo nyt pentuna. Jospa siitä vaikka isompana saisi maastoon lenkkikaverin juoksemaan hevosen vierellä. :)
Ehkäpä jo ensiviikonloppuna voisin sen kanssa mennä sinne totuttelemaan.
Saas nähä pysyykö kiltisti mukana vai karkaako paimentamaan tilan lampaita.

1587951.jpg
Inkku oli ylpeä syntymäpäivälahjastaan. Kyllä kaverit oli
laitumella kateellisia. :)



1587981.jpg
Zanista on kasvanut jo näin iso tyttönen. Ehkäpä pian tallikoiran ura
alkaa aukenemaan. :)